GYIK

termekek

 • Mikor kell bevenni az Adiponix Extra New kapszulát? Étkezés előtt vagy után?

superwell-extra-new-adiponix

Egy kapszulát reggel éhgyomorra (kb. 30 perccel az első étkezés előtt), a másik kapszulát pedig délután szintén éhgyomorra kell bevenni.

 

 

 

 

separator

 • Mit kell változtatnom az étrendemen?

Az attól függ, most éppen milyen az étrended. Sokféle diéta létezik. Ezek közül akár több is hatásos lehet. Íme egy, ami nagyon sok embernél bevált és kiállta az idő próbáját:

  • A telített zsírokat valamint az egyszerű szénhidrátokat (cukrokat) iktasd ki az étrendedből!
  • Gyakrabban egyél (napi 4-6-szor), de keveset!
  • Minden étkezésed tartalmazzon fehérjét (lehetőleg zsírmentes forrásból), némi összetett szénhidrátot (az esti étkezések inkább csak zöldséget) és fogyassz esszenciális zsírsavakat is (a legjobb a lenmagolaj illetve halolaj)!

separator

 • Cukorbetegek is szedhetik?

A készítmény hatóanyagai közül az l-karnitin, a garcinia cambogia, a fahéj és a koenzim Q10 kifejezetten hasznosak a cukorbetegek számára. Mindazonáltal, bármilyen betegségben is szenvedsz, kérd ki kezelőorvosod véleményét a termékkel kapcsolatban!

separator

 • Magas a vérnyomásom. Befolyásol ez valamit a szedéssel kapcsolatban?

 

blood-pressureAz Adiponix koffeint tartalmaz, ami ellenjavallt magas vérnyomás esetén. Két kapszula koffeintartalma összesen 30 mg, ami nem számít soknak (egy szimpla presszókávé kb. 100 mg koffeint tartalmaz). Szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők mindenképpen kérjék ki kezelő- vagy háziorvosuk véleményét a termékkel kapcsolatban!

 

separator

 • Szülés után lehet használni?

Egészséges felnőttek szülés után is nyugodtan szedhetik.

separator

 • Mennyi testmozgás szükséges a fogyasztó termékük mellé?

Minél többet mozog valaki, annál több kalóriát éget el. Már heti háromszori 30 perces sporttevékenység is hasznos lehet, de ha látványos eredményt akarunk, próbáljunk meg azért ennél többet mozogni. A testmozgás nem csak sportot jelent. A szomszéd utcában lévő boltba ne autóval menj, egy-két emelethez ne vedd igénybe a liftet, stb!

mozgas_sport

separator

 • Mennyi folyadékbevitel szükséges naponta a fogyasztó termékük mellé?

Legalább napi két liter, de minél több, annál jobb. A szükséges folyadékmennyiség nagyban függ a fizikai igénybevételtől, az időjárástól, a testsúlytól. Minél melegebb van, minél többet izzadsz, annál többet kell innod. Ne feledd: a folyadékveszteséget mindig pótolni kell! Ne várd meg, míg szomjas leszel, az már azt jelzi, hogy dehidrált állapotban vagy! A terméket is bő folyadékbevitellel vedd be! Mondjuk egy nagy pohár vízzel.

separator

 • Lehet szedni az Extra New és a Greenfit készítményt együtt? Mi a különbség a kettő között?

Igen. A két készítmény jól kiegészíti egymást. A zsírégetés a szervezetben többféle úton-módon is fokozható. Egyes hatóanyagok az étvágyra hatnak, mások hővé alakítják a bevitt kalória egy részét, és vannak olyanok is, amelyek a zsír- illetve szénhidrát-anyagcserét befolyásolják kedvező irányban. Ráadásul a hatóanyagok szinergikusan, egymást segítve fejtik ki a hatásukat. Az átfedő mennyiségekre kell csupán ügyelni.

adiponix-akcio-csoportkep

separator

 • A dohányzás befolyásolja a termék hatását?

A dohányzás nem befolyásolja a termék hatását. Az egészséges életmóddal azonban összeegyeztethetetlen. A dohányosoknak a sportolás is nehezebben megy, mint a nemdohányzóknak.

separator

 • Mennyi idő után fejti ki hatását? Érdemes megvennem a második dobozzal is?naptar

Ez több tényező függvénye. Minél szigorúbb a diéta illetve több a testmozgás annál látványosabb és gyorsabb a változás. Napok alatt ne várj csodát, de ha a készítményt nem arra használod, hogy felmentést adj magadnak az étkezésedre való odafigyelés alól, egy-két héten belül érezhető a változás. Döntsd el te, hogy ér
demes-e megvenned a második dobozt!

 

separator

 • Mennyi ideig lehet szedni huzamosan?

A termék hatóanyagai nem indokolják a ciklusos szedést, azaz amíg úgy érzed, hogy van még mit fogynod, nyugodtan szedheted.

separator

 • Mit várhatok, mennyit és milyen gyorsan fogyhatok tőle?

Ez egyénileg változó. Függ a diétától, a testmozgástól, az anyagcsere gyorsaságától, a súlyfelesleg nagyságától, és egyéb tényezőktől. Nem cél a minél gyorsabb fogyás. Drasztikus fogyás után drasztikus visszahízás szokott következni. Heti 1 kilónál gyorsabb fogyásra ne törekedjünk!

fogyi_cucc

separator

 • Csak természetes alapanyagokból áll?

Az Adiponix csak természetes hatóanyagokat tartalmaz.

separator

 • Az anyagcserére milyen hatással van az Adiponix Greenfit készítmény?

Az anyagcsere komplex folyamat. A készítmény több ponton is úgy hat az anyagcsere-folyamatokra, hogy gátolja a zsírraktározó és fokozza a zsírégető folyamatokat.

separator

 • Este lehet szedni a koffein tartalma ellenére?

Az emberek érzékenysége a koffeinre rendkívül eltérő lehet. Valaki egy délutáni kávétól már nem tud éjjel aludni, míg mások kifejezetten jobban alszanak a koffeintől – annak szorongásoldó hatása miatt. Valószínűleg mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire illetve mennyi időre pörgeti fel a koffein. Ehhez kell igazítania a termék bevételét.

alvas

separator

 • Hogyan lehet fogyni fehérje dús táplálkozással?

Fogyáskor zsírt szeretnénk leadni, nem pedig izmot. A szervezet azonban nem kívánságra működik. Ha kevés kalóriát viszünk be, testünk amellett, hogy hozzányúl a zsírraktárokhoz, az izomszövet egy részétől is igyekszik megszabadulni. Ne feledjük, az izom aktív szövet, azaz nyugalmi helyzetben is van energiaigénye. Ha úgy próbálunk fogyni, hogy pusztán kevesebb kalóriát fogyasztunk, nem ügyelve az elegendő fehérjebevitelre, kisebbek leszünk ugyan, de a testzsír százalékunk nem nagyon fog változni. Meg kell adnunk a szervezetünknek azokat az alapanyagokat (aminosavakat), amelyekből pótolható a lebontott izomszövet. Azt is tudnunk kell, hogy bár 1 gramm szénhidrát ugyanúgy kb. 4 kalória, mint 1 gramm fehérje, a szervezet a fehérjét csak rendkívül hatékonyatlanul tudja energiaként felhasználni. A fehérje arányának növelése az összkalóriabevitelen belül, fontos lépés afelé, hogy a testösszetételünk kedvező irányba változzon.

separator

 • Szívbetegek is szedhetik?

A szívbetegek mindenképp kérjék ki kezelőorvosuk véleményét a termékkel kapcsolatban!

separator

 • Milyen ételeket lehet enni fogyókúra közben, és milyen gyakran?

Sokféle diétával lehet fogyni. Egyes diéták a szénhidrátbevitelt fogják vissza, míg mások a zsírbevitelt. Mindkét fajta diéta hatásos lehet elegendő fehérjebevitellel és étrend-kiegészítők megtámogatásával. Ne feledjük, fogyni csak úgy lehet, ha több kalóriát égetünk el, mint amennyit beviszünk. Ezt szem előtt tartva, együnk napi négyszer-hatszor, de keveset és minden étkezésünk tartalmazzon fehérjét!

dietas_kajak

separator

 • Hogyan fokozhatom a fogyasztószerük hatását?

A fogyasztószerek nem „mágikus tabletták”, amelyeket bevéve egy csapásra szépek és soványak leszünk. Megfelelő étkezési és edzésprogram szükséges feltétele a sikernek.

separator

 • Kik szedhetik?

Minden egészséges felnőtt, aki úgy érzi, hogy súlyfeleslegének leadásával javíthat életminőségén.

separator

 • Kinek nem ajánlott?

Speciális betegségekben szenvedőknek illetve azoknak, akik nagyon jól megvannak súlyfeleslegükkel és nem szeretnének attól megszabadulni.