Rólunk

Rólunk

2016-09-12 - 09:31

Formálja alakját, és szabaduljon meg plusz kilóitól az Adiponix termékcsaláddal!

Szeretnénk, a mindennapi egészséges életmódra vágyó emberek kezébe adni olyan étrend-kiegészítőket, melyek természetes alapanyagú tartalommal rendelkező, egészségre nem káros, az OGYÉI által notifikált termékek. Az ADIPONIX a sportolók körében évtizedek óta már bizonyított, termékek átkonvertálásából született termékcsalád.

adiponix_presentation

Fogyni nem egyszerű! Nem megy egyik napról a másikra. Pláne ha tartós fogyásról van szó. Egy-két kapszula bevételétől ne várjunk csodákat! A tartós egészséges fogyáshoz életmódváltás és nagyon sok kitartás kell. Ezt könnyítheti meg egy jól megválasztott fogyasztószer, de semmiképp ne dőljünk be semmiféle csoda diétának! Szervezetünket ne akarjuk becsapni! Nagyon jól tudja, milyen károkat okozunk neki, és hogy kell erre reagálnia. Egy rosszul megválasztott diéta kritikusan is végződhet.

Nem vagyunk egyformák. Minden ember szervezete más és másképpen reagál. Van, akinek napi fél óra mozgás elég, van akinek ennél több kell. Keresd meg a középutat! Nagyon sok mozgás létezik, mindenkinek meg kell találni a sajátját, hogy élvezettel, ne kínlódással járjon az eredményes fogyókúra! Akár hogy is döntesz, fogyókúrában az Adiponix termékcsalád optimális választás.

Területi képviselőink prezentációi során nagyon sok pozitív visszajelzés kapnak. Az érdeklődők gyakran elmondják, milyen régen vártak egy olyan termékcsaládra, ami nem csak a sportolóknak, hanem az egyszerű mozogni vágyó, egészséges életmódot követő embereknek is szól. A fogyasztók külön örömére szolgál, hogy nem csak külsőre, hanem belső hatóanyag összetételben is extra minőséget kapnak. Ezt több alkalommal több hozzáértő sportoló és tréner is visszaigazolta.